Neon spellen Actiespellen Kaartspellen Match 3 Spellen Verborgen Objecten Mahjong SpellenMeer

Epic Rail

Explosies. gegil, bloedbaden. Dit is wat de spelers kunnen verwachten als ze falen. Om te slagen, moeten ze bewijzen dat hun snelle reacties, multitask vaardigheden en planning goed zijn om veilig de treinen te begeleiden in ieder level, naar de juiste bestemmingen.

Epic Rail is een spel over treinen die spelers hen reacties testen, hen vaardigheden om te multitasken, om vooruit te plannen en alert te blijven. Elk van de 34 levels biedt een unieke uitdaging - maar het algemene idee blijft hetzelfde: gids alle treinen naar waar ze moeten gaan, zonder verlies van wagons of het crashen tegen zichzelf of met elkaar. Doe dit zo snel mogelijk om medailles te verdienen! Het spel wordt bestuurd met behulp van alleen de muis. Elk level heeft een aantal van de trein-baan knooppunten die kan door de speler worden bestuurd door er op te klikken om de richting van die treinen te sturen. Het eerste level heeft slechts twee van deze om je op te warmen - latere levels hebben meer dan dertig!
LET OP: Als u op kruispunten klikt voegt een seconde naar uw tijd, dus om de gouden medailles te halen moet je ook proberen om zo weinig mogelijk knooppunt veranderingen te gebruiken!

Doneer

Epic Rail

 • Favoriet

  Klik om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
 • Deel

 • Beoordeling

  Huidige beoordeling: 3.6 op basis van 5 stemmen.
 • Populariteit

  3,767
  Dit spel is 3,767 keer gespeeld.
 • Gerelateerde spellen